Gå til hovedindhold

Invitation til workshop: Flere piger med i motionsfællesskaber

Vil du gøre en forskel i pigers liv og være med til at skabe nye og spændende motionsaktiviteter? Vil du hjælpe flere piger med at trives og leve et aktivt liv? Så er vores workshop noget for dig!

Indhold

  Bevæg Dig For Livet - Frederiksberg har brug for din hjælp til at motivere flere piger til at være idrætsaktive og tage del i motionsfællesskaber. Uanset om du er frivillig ildsjæl, arbejder med piger eller bare har gode ideer til, hvordan vi kan få flere piger til at dyrke motion, så er du velkommen til vores workshop.

  Workshoppen finder sted den 23. maj 2023 kl. 17-19.30 i Mariendalshallen.  

  Her vil du få hjælp til at realisere dine ideer og møde andre aktører, der brænder for at gøre en forskel i pigers liv gennem motionsfællesskaber.

  Få inspiration fra Center for Ungdomsstudiers forskning og oplev Amanda Pørksen fortælle om, hvad der fremmer gode idrætsmiljøer for piger. Hør hvad piger på Frederiksberg er optaget af og mød også Hawraa Hassan fra Street Society, Tine Damm fra Hermes Gymnastikforening og Kasper Krøll fra Antidoping Danmark, som stiller deres erfaringer til rådighed.

  Deltag i workshoppen, hvor oplægsholdere og andre deltagere giver dig sparring på dine næste skridt, og hvor du måske kan møde din kommende samarbejdspartner.

  Se hele programmet og tilmeld dig workshoppen her

  Vi glæder os til at møde dig og hjælpe dig med at skabe nye motionsaktiviteter for piger sammen med andre aktører!

  Workshoppen er et skridt på vejen, som kan gøre dig klar til at lægge billet ind på vores "Open Call"-ansøgningsrunde, hvor vi efterlyser ideer, der får flere piger til at dyrke motion. Læs mere om Open Call her.

  Med venlig hilsen, Bevæg Dig For Livet – Frederiksberg