Gå til hovedindhold

Nyheder

20 resultater

Storstilet pigefodboldprojekt er fløjtet i gang med første fællestræning

22. apr. 2024

Fredag den 12. april deltog ca. 25 U9-piger fra tre lokale foreninger i en hyggelig fællestræning under projektet ”Flere piger til fodbold på Frederiksberg”. Borgmester Michael Vindfeldt og formand for Kultur- og Fritidsudvalget, Lotte Kofoed, deltog på sidelinjen.

Små ben - stor verden: Mange aktiviteter for små børn

31. jan. 2024

Små børn under seks år har rig mulighed for at gå til forskellige idrætsaktiviteter på Frederiksberg - også andre end de traditionelle valg som svømning og gymnastik. Længere nede har vi samlet en liste over aktiviteter, som tilbyder gratis prøvetræning, så du kan finde den helt rigtige aktivitet til dit barn.

Nyt år - Ny start!

15. jan. 2024

Giver det nye år dig lyst til at starte på en frisk? Om du har et nytårsforsæt eller blot har fået fornyet energi med det nye år, så har vi gjort det nemt for dig at undersøge mulighederne for idræt på Frederiksberg. Her er et udpluk af aktiviteter, som gør plads til nybegynderen i alle aldre.

Glæde, grin og smil: Seniorholdspil for alle

08. sep. 2023

Seniorer får stor gevinst af at deltage i holdaktiviteter såsom floorball eller træning med bold. Vil du gå til holdspil, hvor alle kan være med? Se de ledige hold i Frederiksberg Kommune her.

Skal dit barn gå til idræt? Se foreningernes ledige pladser!

02. aug. 2023

Vi har samlet et overblik over, hvilke foreninger der har plads til flere børn mellem 0 og 12 år – og deres forældre!

Seniormotion er både for stærke starutter og ældre med bøvl

01. jun. 2023

Per Martin Larsen har holdt sig i gang hele livet, men han har også brug for almindelig balancetræning. Han opdagede et hold for balancetræning på ”Motionsdagen for alle over 60 år” i 2022 og er nu glad medlem af en forening. Vil du finde noget for dig på den næste Motionsdag d. 23. august?