Nyheder

41 resultater

Glæde, grin og smil: Seniorholdspil for alle

Seniorer får stor gevinst af at deltage i holdaktiviteter såsom floorball eller træning med bold. Vil du gå til holdspil, hvor alle kan være med? Se de ledige hold i Frederiksberg Kommune her.

Skal dit barn gå til idræt? Se foreningernes ledige pladser!

Vi har samlet et overblik over, hvilke foreninger der har plads til flere børn mellem 0 og 12 år – og deres forældre!

Seniormotion er både for stærke starutter og ældre med bøvl

Per Martin Larsen har holdt sig i gang hele livet, men han har også brug for almindelig balancetræning. Han opdagede et hold for balancetræning på ”Motionsdagen for alle over 60 år” i 2022 og er nu glad medlem af en forening. Vil du finde noget for dig på den næste Motionsdag d. 23. august?

Invitation til workshop: Flere piger med i motionsfællesskaber

Vil du gøre en forskel i pigers liv og være med til at skabe nye og spændende motionsaktiviteter? Vil du hjælpe flere piger med at trives og leve et aktivt liv? Så er vores workshop noget for dig!

Nye tal: Mange flere medlemmer i idrætsforeningerne i Frederiksberg Kommune

Pressemeddelelse: Idrætsforeningerne i DGI og DIF i Frederiksberg Kommune gik frem med 1.132 medlemmer i 2022. På landsplan er der flere medlemmer i idrætsforeningerne end nogensinde før.

Ledige pladser: Find børnehold på Frederiksberg!

Netop nu er der masser af muligheder for at gå til idræt på Frederiksberg - både for børn og familier!

Masser af motionsaktiviteter for 60+

Vil du gerne bevæge dig? Og har du lyst til at gøre det i fællesskab med andre? Netop nu (og i hele februar) kan du prøve en række forskellige træningsformer, som er tilpasset ældre.

Bevæg dig for livet fortsætter på Frederiksberg

Frederiksberg Kommune fortsætter samarbejdet om at få flere borgere til at dyrke idræt og motion og indgår ny visionsaftale med DGI, DIF og FIU for perioden 2023-2027.