Gå til hovedindhold

Udendørs træning ved CBS – bare dig eller sammen med andre?

Der er masser af muligheder på motionspladsen – både til selvtræning og i forening/fællesskab. Se hvordan!

Indhold

  For knap to år siden blev motionsanlægget mellem CBS og Fasanvejen Metro indviet. Anlægget har været flittigt brugt af motionister siden da, ikke mindst til selvtræning under coronakrisen.

  Samtidig har stærke mænd og kvinder haft deres faste træninger på pladsen til calisthenics og en masse anden funktionel træning.

  Hvis du er én af dem, der jævnligt besøger stedet til selvtræning – eller ønsker at gøre det – kan du her finde inspiration til gode, funktionelle øvelser i de mange stativer og omkring dem.

  ... og vil du gerne mødes med andre på anlægget og få instruktion i, hvordan man bruger træningsstativerne? Se hvem vi indtil videre kender til, du kan mødes og træne sammen med.

  Du kan også finde en oversigt over andre af byens rum, som man kan bruge til selvtræning.

  Er du en forening eller et træningsfællesskab? Så kan pladsen bookes!

  Hvis I er en gruppe, der gerne vil træne fast på motionsanlægget, kan I booke dele af pladsen til ugentlige træninger. 

  Man booker et tidsrum for en periode på minimum tre måneder. Hvis I opkræver betaling for træningen og ikke er en forening, koster det pt. 160 kr. pr. time I booker. Til gengæld er I sikre på, at I kan bruge anlægget til holdtræning for op til 25 personer. 

  Gå til booking af motionspladsen her

  Når I har udfyldt formularen, bliver I kontaktet af en medarbejder fra Kultur og Fritid. Dels om bookningen og evt. afregning - dels for at hjælpe jer til, at flere kan opdage jeres træninger og træne med.

  Reglerne for booking af anlægget er:

  • Man kan maksimalt reservere halvdelen af et åbent anlæg, idet det altid skal være muligt at komme forbi som spontan udøver og bruge andre dele af anlægget.
  • Opdelingen af et åbent anlæg skal tage højde for, at såvel en nybegynder, som en erfaren udøver skal kunne træne på egen hånd, selvom dele af anlægget er reserveret.
  • Der kan primært reserveres tider i ydertimer, hvor anlægget normalt ikke er fuldt besat af spontane udøvere (erfaringsmæssigt er der flest brugere på anlægget sidst på eftermiddagen/først på aftenen i hverdagene og midt på dagen i weekender).
  • Der kan udelukkende reserveres plads til holdtræning af kontinuerlig karakter (min. 3 måneders forventet varighed).
  • Hvis anlæg reserveres af kommercielle aktører, opkræves betaling jf. gældende timetakst for træning i kommunale byrum (pt. 160 kr. pr. time).

  Har I spørgsmål til reservationer af anlægget, så kontakt K&F kf@frederiksberg.dk.