Gå til hovedindhold

Nu kan du løbe Frederiksbergruterne

Kast dig over byens tre nye, inspirerende løberuter til glæde for alle løbeglade motionister.

Collage med borgere, der deltager i forskellige løbeaktiviteter i Frederiksberg Kommune.

Indhold

  Er du klar til at snøre løbeskoene og udfordre vennerne på tre smukke motionsruter?    

  Nu kan du løbe Frederiksbergruterne: Tre etaper på 3, 5 og 10 km, der er ideelle motionsstier gennem hele byen. Ruterne er både for dig, der elsker at løbe, eller for dig, der gerne vil i gang med at løbe.

  Frederiksbergruterne er udviklet og designet i et samarbejde mellem lokale idrætsforeninger, Frederiksberg Kommune, Frederiksberg Idræt (FIU) og DGI Storkøbenhavn. Nederst kan du se de forskellige aktiviteter og workshops, der er planlagt ude på ruterne!

  Både by og natur

  Ruterne går gennem både by og natur, og de giver i den grad mulighed for fede løbeoplevelser i byen. De tre stier leder dig forbi mange af Frederiksbergs smukke vartegn, rolige villakvarterer og kendte bygningsværker. Du ser blandt andet KB Hallen og Frederiksberg Hallerne i vest til Bülowsvejhallen i øst. Ruterne runder også både Flintholm Svømmehal, KU.BE og Søndermarken.

  Og for at gøre oplevelserne på Frederiksbergruterne endnu bedre, er der indlagt flere udfordrende elementer, såsom Hill Sprint – bakkeløb der udfordrer din form, og Fast Track, der giver mulighed for at sætte farten op og løbe om kap med andre på ruten. Der er også passager med zig-zag-elementer, hvor man skal navigere mellem naturlige forhindringer såsom træer eller andre gængere med hund, barnevogn m.v.

  Endelig kommer man flere steder forbi udendørs træningsarealer, hvor du kan gøre stop og bruge faciliteterne til styrketræning.

  Farvemarkører med Frederiksberg i centrum

  De tre Frederiksbergruter har fået hver deres farve-kode, markører og signalement, så du nemt kan finde vej. Den visuelle identitet og markører på ruterne går igen på skilte og andre vejvisere, der naturligvis også får den Frederiksberg-grønne farve som basislag, så ruterne hænger tæt sammen med resten af byens mange markører og skilte.

  Du kan finde al information inkl. rutekort for Frederiksbergruterne her

  Har du lyst til at dele din oplevelse fra ruterne med os? Så husk at bruge hashtagget #Frederiksbergruterne