Sportsklubben 2000 - for dig, der har brug for sjov og fleksibel træning

Vil du have det sjovt, når du dyrker seriøs motion? Ville du ønske, at du kunne tilpasse træning med den travle hverdag? Så er Sportsklubben 2000 noget for dig! 

Sportsklubben 2000 er en forening for dig, der gerne vil have seriøs træning, som samtidig er sjovt – og som passer ind i en travl hverdag med familie og job. Sportsklubben 2000 tilbyder varierende træningstider, så det er muligt at passe motionen ind, også når der er travlt på arbejdet og med familiens logistik.

Gennem Sportsklubben 2000 kan du skifte mellem aktiviteterne uden at være bundet op på træning på faste ugedage. Træningen foregår i lækre faciliteter – og som medlem har du mulighed for at træne om morgenen før arbejdet, i tæt forlængelse af arbejdsdagen eller om aftenen, når frirummet endelig viser sig. 

Foreningen tilbyder træning til enhver smag: fra motionsboksning til yoga, DanceFit over floorball til CrossGymLøb. Der er plads til alle, om du er erfaren eller nybegynder. Sportsklubben 2000 har gjort en dyd ud af at hyre de mest kvalificerede instruktører, der gennem deres erfaring og professionalisme giver den bedste træning, og samtidig sikrer den gode stemning. 

Som medlem af Sportsklubben 2000 bliver du ikke blot medlem i en sportsklub. Du kommer ind i en forening, der også sørger for fredagsbarer, sommer- og julefester, tema-aftener og hyggelige familiedage. 

Medlemskabet koster 259 kr. om måneden, og giver mulighed for mange gode træningstimer og godt humør. 

Se mere på www.sportsklubben2000.dk