Nye motionshold for seniorer

Kunne du tænke dig at få god motion sammen med andre? Har du mod på at prøve noget nyt? Læs mere om nye foreningshold for seniorer her! 

På Spring For Livet - dagen 27. februar, var der mulighed for at prøve både nye og kendte motionsformer. Flere af vores foreninger starter hold op i kølvandet på dagen, hvor du kan få god motion i fællesskab med andre. Hvis du ikke nåede at prøve holdene på dagen - eller har appetit på at prøve aktiviteterne igen - så mød op til holdene, eller tag fat i kontaktpersonerne nedenfor, for at høre mere.  

Vil du holde hjernen skarp og bevæge dig samtidig?

SMART træning er for dig, der gerne vil træne hjernen og holde den skarp ved at forbedre din hukommelse og koncentrationsevne. SMART træning sætter din hjerne i spil gennem logiske, motoriske og sensoriske momenter, uden at øvelserne er fysisk krævende. Alle kan være med til SMART træning, og du får mulighed for at have det sjovt, når du træner og samtidig udnytte hjernens potentiale. 

Hvor: Hermeshallen, Hal 3, Steenwinkelsvej 19, 1966 Frederiksberg 
Tidspunkt: Onsdage kl. 10.45-12
Kontakt: heidikyndenielsen@gmail.com

Har du et lidt af et boldøje eller måske erfaring fra en anden sportsgren?

Kom og vær med til at spille petanque for seniorer. Om du er tyk eller tynd, mand eller kvinde, erfaren eller nybegynder, så kan alle være med til et simpel og strategisk spil, hvor kreativiteten og strategien er de vigtigste redskaber.

Hvor: Frederiksberg Idrætspark 
Tidspunkt: torsdage i marts kl. 10-12 og 13-15
Kontakt: Lars Juul på lj@oncable.dk eller 30 22 40 15 

Har du lyst til at afprøve grænser og blive udfordret på gymnastikredskaber?

Gymnastikforeningen Hermes tilbyder som noget nyt, at du kan komme og lave gymnastik for seniorer. Der er ingen uden krav til din præstation. Dagsordenen for træningen bliver lagt i fællesskab, og der er plads til alle niveauer. 

Hvor: Bernhard Bangs Alle 41, 2000 Frederiksberg
Tidspunkt: Hver mandag kl. 10.00-11.00 for kvinder 60+ og kl. 11.00-12.00 for herrerne 60+
Kontakt information: Mail: info@hermesgf.dk - tlf: 28 88 80 42

Har du musketerdrømme, og går med en fægter inden i?

Så kom og deltag i fægtning for seniorer i Frederiksberg Slots Fægteklub. Det er aldrig for sent at starte med at fægte, og derfor oprettes nu et skræddersyet hold for seniorer. Træningen består at relevant fysisk opvarmning, benarbejde, fægtetræning og udstrækning. 

Hvor: Hermeshallen, Hal 3, Steenwinkelsvej 19, 1966 Frederiksberg 
Tidspunkt: hver anden fredag med opstart d. 13/3 fra kl.10.45-12.00
Kontakt: info@frederiksbergslotsfaegteklub.dk

Vil du styrketræne og dyrke motion gennem leg med en håndbold?

Håndboldfitness er god styrketræning og masser af motion gennem leg. Det kombinerer fleksibiliteten fra fitnesscentrene med det bedste fra håndboldens verden, nemlig spillet og legen. Der er fokus rettet mod en sjov og alsidig træning samt motionshåndbold på en åben og fleksibel måde, der ikke kræver deltagelse i turneringer eller specielle forudsætninger. Skriv til ank@dhf.dk, hvis du vil høre mere om det hold, vi har på vej på Frederiksberg.

Brænder du for håndbold, men synes at kampene er for lange?

Five-a-side håndbold kan være den perfekte løsning for dig. Der spilles på en lidt kortere håndboldbane end normalt, kortere kampe og spillet følger de normale håndboldregler med nogle enkelte undtagelser, heraf ingen hårde tacklinger. Kom og prøv et sjovt og dynamisk spil uden hård nærkontakt med andre spillere. Skriv til ank@dhf.dk, hvis du vil høre mere om det hold, vi har på vej på Frederiksberg.