Nye medlemmer i badmintonforeningerne

Badmintonforeningerne Drive og FKIF haft stor succes med at tiltrække nye medlemmer ved at være til stede på skoler og i institutioner med informationsmateriale, når der har været badmintonaktiviteter.

"For mange forældre kan det være uoverskueligt at få deres børn i gang med sport. Derfor handler det om at gøre det nemt for forældrene at følge op på det", fortæller Thomas Fjeldberg, ungdomsformand i FKIF.

Foreningernes tilstedeværelse på skolerne og institutionerne har blandt andet været med til at øge medlemstallet i ungdomsafdelingen i Drive Badminton Klub med 45%, og senest har FKIF Badminton fået 10 nye medlemmer efter en skolebadmintonturnering for kommunens 5. klasser, hvor der blev delt flyers ud. 

Fordelen ved at være til stede i institutionerne og på skolerne, når der er en turnering eller et arrangement, er, at der bliver kortere fra glæden ved at være aktiv og spille badminton til at melde sig ind i en forening, hvor man kan spille videre. 

SpotOnFrederiksberg har lavet en film om FKIF Badminton, hvor Thomas Fjeldberg bl.a. fortæller, hvorfor badminton er en god sport at starte til. Se den her: https://www.facebook.com/SpotOnFrederiksberg/videos/298112657484269/ 

Ovenfor kan du se den flyer, der har været med til at skaffe 10 nye medlemmer til FKIF Badminton.