Barn på Frederiksberg – hvad kan jeg gå til?

Der er masser af idræts- og motionstilbud for børn på Frederiksberg.

Nogle tilbud er dog meget populære, og der kan være ventelister. På siden ”Jeg vil gerne bevæge mig” har vi forsøgt at skabe et overblik over motionstilbud for børn på Frederiksberg, der har ledige pladser til start i januar. Prøv for eksempel:

Karate

Karate er selvforsvar og træningen består af fysisk og mental træning, der både udvikler udøvernes fysiske form, smidighed og balance. Træningen giver indre ro og overskud til at håndtere en given situation. Se mere på www.mujin-kai.dk

Cricket

Cricket er en kombination af holdsport og den individuelle præstation, hvor man er i direkte konfrontation med sin modstander. Spillet er ikke en kontaktsport, og der udvises altid stor respekt for modstanderens vellykkede præstationer. KB Cricket har hold for børn ned til 5 år og alle er velkomne til at komme forbi klubben og prøve at være med til en træning. Læs mere på www.kb-boldklub.dk/cricket.

Badminton

Badminton er et både sjovt og lærerigt spil. I FKIF bliver du undervist af uddannede trænere og klubben lægger stor vægt på fair play og et godt socialt miljø omkring træningen. Børn fra 4 – 8 år er velkomne til Miniton træningen lørdag formiddag, hvor de får kan lege badminton, få nye oplevelser med familien, god teknik og ikke mindst en masse nye venner. Til miniton har forældrene en aktiv rolle. Det kræves nemlig, at hvert barn har en aktiv deltagende ledsager med til hver træning. Læs mere om badminton i FKIF her: www.fkif.dk.

Voksen/barn bevægelse

Det er også muligt for de helt små børn at få gode oplevelser med bevægelse. For eksempel tilbyder AOF voksen/barn bevægelseshold. Her bruges leg, bevægelse, sang, dans og redskaber som udgangspunkt for træning og stimulering af motorik og sanser. Undervisningen er tilrettelagt for gående børn, men hvis barnet ikke kan gå, må den voksne bare hjælpe ekstra til. Forældrene deltager aktivt. Læs mere om voksen/barn bevægelse her: https://frb-kbh.aof.dk/kurser/Motion+og+bevaegelse/Voksen_barngymnastik/4271818/