300 seniorer fik pulsen op til den årlige motionsdag

Der var både med smil på læben og sved på panden, da mere end 300 aktive seniorer skulle prøve motionstilbud af til den årlige Spring for Livet dag i Kedelhallen.

17 forskellige aktiviteter

Boldene flyver flittigt over bordtennisnettet, petanquekuglerne triller hen af gulvet og samtidig bliver stepbænkene ivrigt trukket frem.

Der var rig mulighed for at kalde en sveddråbe eller to frem på panden, da Spring for Livet dagen for første gang blev afholdt på Frederiksberg den 21. februar. I løbet af dagen kunne de mange besøgende prøve hele 17 forskellige aktiviteter og få en snak med mere end 20 foreninger i deres infostande i caféen i Kedelhallen.

Alt fra folkedans til floorball

Ser man på de mange lidt udmattede og smilene fremmødte er det tydeligt at se, at seniorerne på Frederiksberg ikke er bange for at afprøve nye og udfordrende motionsformer. Trinene bliver ihærdigt talt for at kunne følge med i turbo folkedans og udenfor i den stille støvregn gælder det om at finde balancen på de nye me-mover cykler. 

Den årlige motionsdag Spring for Livet, blev afholdt for at sætte fokus på de mange aktive fællesskaber, man som senior kan være en del af på Frederiksberg. Dagen blev sluttet af med fællessang, frokost og et oplæg omkring fællesskaber af generalsekretæren i Røde Kors, Anders Ladekarl. 

 

Vedhæftninger