Fodbold, floorball og andre boldspil - oversigt

Se oversigt over Fodboldhold hér

Fodbold - FA2000

  • Hvornår: Onsdage kl. 18.00-19.30
  • Hvor: Jens Jessens Vej 20, Frederiksberg

Beskrivelse: FA2000 er en fodboldklub på Frederiksberg hvor alle, der har lyst til at spille fodbold er velkomne. Holdet træner på kunstgræsbanerne ved Frederiksberg-Hallerne. Der spilles fodbold for herrer 60+ og det eneste det kræver er tøj til at bevæge sig i samt sko velegnet til kunstgræs. 
Kontakt: Jan Busk, janbusk@aalstruphus.dk

Floorball - Frederiksberg Senior Motion

  • Hvornår: Tirsdage og torsdage kl. 10.00-11.00
  • Hvor: Frederiksberg-Hallerne, Caféen, Jens Jessens Vej 20, 2000 Frederiksberg

Frederiksberg Senior Motion er en nyopstartet forening på Frederiksberg. Aktiviteterne er målrettet seniorer, der ikke længere er på arbejdsmarkedet. Motions Floorball-holdet i Frederiksberg Senior Motion er sund og effektiv motion i en uformel ramme, hvor fællesskab og gode oplevelser vægtes højt.
Kontakt: 30 28 97 37 eller læs mere på www.frb-seniormotion.dk. Der kan også læses om andre aktiviteter som Frederiksberg Senior Motion afholder, heriblandt dans & bevægelse, yoga, gymnastik og boldspil.

Boldspil - Frederiksberg Senior Motion

  • Hvornår: Tirsdage og torsdage kl. 11.00-12.00
  • Hvor: Frederiksberg-Hallerne, Caféen, Jens Jessens Vej 20, 2000 Frederiksberg

Frederiksberg Senior Motion er en nyopstartet forening på Frederiksberg. Aktiviteterne er målrettet seniorer, der ikke længere er på arbejdsmarkedet. Boldspil holdet i Frederiksberg Senior Motion henvender sig til alle, hvad enten man er en gammel boldhaj eller total nybegynder. Udgangspunktet er, at man godt kan lide at lege, få pulsen op og ikke mindst grine sammen med andre. Boldspiltræningen vil primært være bygget op omkring boldlege og boldtilvænning. Fællesskab og gode oplevelser vægtes højt, og det hele foregår i en uformel ramme.
Kontakt: 30 28 97 37 eller læs mere på www.frb-seniormotion.dk. Der kan også læses om andre aktiviteter som Frederiksberg Senior Motion afholder, heriblandt dans & bevægelse, yoga, gymnastik og floorball.