Floorball, høvdingebold og basketball

Se oversigt over høvdingebold, floorball- og basketballhold hér

Sportskollektivet – Floorball
Omdrejningspunktet er ikke det enkelte individs udøvelse af en sport, men derimod handler det i højere grad om fællesskabets samlede deltagelse i sporten. Der er ikke pålagt deltagerkriterier til aktiviteten. Alle kan deltage, alle skal føle sig velkommen, og de erfarne hjælper de mindre erfarne. Du er velkommen til at prøve en gang inden for at se om det er noget for dig, inden du køber kontingent. Typisk skal du vise din deltagelse på facebook-begivenheden 24 timer før planlagt start af aktivitet. Der skal være mindst 6 tilmeldte for at vi gennemfører, og maximum er 20 deltagere.
Aldersgruppe: voksne
Tidspunkt: Onsdage kl. 21-23 og fredage 19-21
Adresse: Mariendalshallen, Mariendalsvej 21C, 2000 Frederiksberg
Medbring: Indendørssko og træningstøj
Yderligere information findes her: http://sportskollektivet.dk/ eller på Facebook: https://www.facebook.com/SportsKollektivet/ hvor kommende begivenheder også kan ses.

PAN Idræt Høvdingebold
Om du er professionel boldspiller eller slet ikke kan kaste med en bold er underordnet. I dodgeball handler det om at have det sjovt sammen med andre. Alle kan være med, og der spilles for at have det sjovt i og uden for banen. Du behøver ikke at have prøvet det før, så er du nysgerrig kan du bare møde op og give det et skud.
Aldersgruppe: Voksne
Tidspunkt: Mandage kl. 18.30-20.30 og onsdage kl. 18-20
Adresse: Lindevangsskolen – P- G. Ramms Allé 26, 2000 Frederiksberg (Indgang fra Ewaldsensvej)
Medbring: Indendørssko og træningstøj
Link til tilmelding/yderligere information: https://panidraet.dk/da/idraetsgrene/dodgeball/

Sportskollektivet – Basketball
Omdrejningspunktet er ikke det enkelte individs udøvelse af en sport, men derimod handler det i højere grad om fællesskabets samlede deltagelse i sporten. Der er ikke pålagt deltagerkriterier til aktiviteten. Alle kan deltage, alle skal føle sig velkommen, og de erfarne hjælper de mindre erfarne. Du er velkommen til at prøve en gang inden for at se om det er noget for dig, inden du køber kontingent. Typisk skal du vise din deltagelse på facebook-begivenheden dagen før inden kl. 12. Der skal være mindst 6 tilmeldte for at vi gennemfører
Aldersgruppe: Voksne
Tidspunkt: Lørdage (ikke hver lørdag.) kl 15-16.30
Adresse: Skolen ved Nordens Plads, Sofus Francks Vænge 32, 2000 Frederiksberg
Medbring: Indendørssko og træningstøjYderligere information findes her: http://sportskollektivet.dk/ eller på Facebook: https://www.facebook.com/SportsKollektivet/ hvor kommende begivenheder også kan ses.